Display

We bieden een breed assortiment van frames en displays van allerlei soorten en maten. Roll-ups, vrijstaande displays en paraplu stands, met of zonder geïntegreerde verlichting. Kolommen ter ondersteuning van panelen, indoor textiel spandoeken en structuren tot 75 meter. Al onze producten zijn te koop en te huur beschikbaar. Wenst u een speciaal product te hebben? Wij bieden ook displays en frames op maat aan!

Onze referenties

Evenementen

Maak van uw privé of publiek evenement een groot succes!
In nauwe samenwerking met u ontwerpen wij uitstekende standen om uw merk en producten te promoten. Van de keuze van de eventlocatie, tot budgettering en monitoring, van opbouw tot afbouw, is de visuele identiteit van uw bedrijf belangrijk voor ons.
Drukwerk nodig? Wij helpen u hier graag mee!

Onze referenties

Bewegwijzering

Breng uw klanten en personeel naar uw deur.
Wij ontwerpen en installeren duurzame bewegwijzeringsborden voor het in- en exterieur van uw gebouw, eveneens tijdelijke bewegwijzeringsborden om uw bezoekers of gasten op de beste manier naar uw evenement te brengen.

Onze referenties

Stand

Dankzij een krachtige stand maakt u het verschil met het concurrentie!

Voor een optimale zichtbaarheid van uw merk, produceren en implementeren wij aantrekkelijke beelden van hoge kwaliteit.

Werkt u al met vertrouwde standbouwers? Dan voeren wij de installatie van elk beeld met hen uit. Hebt u een “lege” stand gehuurd? Dan bieden wij u onze modulaire systemen te huur aan!

Wij werken in België en in het buitenland, in functie van uw behoeften.

Onze referenties

Outdoor drukwerk

Pak groot uit met uw ideëen! Wij drukken uw afbeeldingen op maat af op vinyl, dekzeilen, gaas, spinnaker, one way vision, vlag, etc. Van 2 m tot 2200 m, en nog meer! Speciaal formaat drukwerk installeren? Wij zorgen voor originele oplossingen (kabels, elastische banden, structuren, enz.)!

Met ruim 15 jaar ervaring hebben wij in heel Europa gewerkt en kennen wij de kneepjes van het vak.

Handelaars, grote firma’s en reclamebureaus zijnde tevreden klanten die voor ons outdoor drukwerk hebben gekozen.

Onze referenties

Interieur

Laat uw interieurs stralen met drukwerk van hoge kwaliteit!

Op zelfklevend vinyl, textielframes en alle soorten displays drukken wij de ideale tijdelijke of duurzame display voor uw bureau of winkel.

Wij besteden aandacht aan de bestaande inrichting van uw ruimte om een uniek product te ontwerpen dat in de bestaande inrichting straalt en met het licht speelt.

Onze referenties

Buiten de norm

Durft u om het verschil te maken?
We gebruiken verschillende technieken om speciale communicatiemedia te ontwerpen die beelden en materiaal combineren, waarin vorm, licht en ruimte een belangrijke rol spelen.
Dankzij onze ervaring en kennis, creëren wij verrassende en originele producten.

Daag ons uit, neem contact met ons op!

Onze referenties

Rhizome Design

Ontwerp van stands en communicatiemiddelen.

Innovatieve en gepersonaliseerde oplossingen en volledige operationele ondersteuning.

Sinds 1994 biedt Rhizome Design u complete en professionele oplossingen aan voor uw display en communicatiemiddelen. Van ontwerpen tot opbouw, creëren wij een middel om uw evenementen en producten te laten stralen.

Naar de site

png